Çocuk Sağlığı Derneği olarak, 1970’den bu yana sürdürdüğü Şefkat Eli programı ile maddi olanaksızlıklar içindeki binlerce çocuğun eğitimlerine ve tedavilerine katkıda bulunduk. Maddi olanaksızlar içerisinde bulunan ve desteklenmeye ihtiyaç duyan çocuklarımıza, ilkokul seviyesinden üniversite mezuniyetine kadar aralıksız burs imkanı sağlayarak eğitimlerinin tamamlamalarına yardımcı olduk.

Elli bir yıllık çalışmalarımız ve sizlerin de desteği ile “Şefkat Eli” programımızla, olanakları yetersiz çocuklarımıza “Eğitimde Fırsat Eşitliği” sunarak, yaşamlarının eğitimle değişmesine olanak tanıdık.

Bugüne kadar bağışlarla kaynak yarattığımız bu programdan yararlanmış binlerce çocuğumuz, meslek sahibi olmuş; doktor, mühendis, hukukçu, mimar gibi ulaşılması güç mesleklerde de çalışan uygar bireyler olarak hayata atılmışlardır. Derneğimiz, toplumumuzun eğitim seviyesinin bir nebze de olsa yukarı taşınmasına katkıda bulunmuştur.

Bir fark yaratın…

Derneğimizin gelirinin önemli bir bölümü, kurum ya da kişilerin yaptıkları bağışlardan oluşmaktadır.

Siz de Çocuk Sağlığı Derneği’ne maddi destek vererek her yıl olanakları kısıtlı yüzlerce çocuğun yaşamında bir umut kaynağı olabilir ya da çocuk sağlığı alanındaki araştırmalara katkıda bulunabilirsiniz.

Dilediğiniz miktarda yapacağınız bağışla, maddi olanaksızlıklar içerisinde bulunan çocukların, eğitimine katkı sağlayarak, “Eğitimde Fırsat Eşitliği” misyonumuza destek olabilirsiniz.

Az çok demeden yapacağınız bağışlarla çocuklarımızın yanında olabilir, hayatlarına dokunabilir, maddi olanakları sınırlı olan çocuklarımızın eğitim almasını meslek sahibi bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sağlayabilirsiniz.

Bağışta bulunmak için…

1970’den beri sürdürdüğümüz Şefkat Eli programı çerçevesinde;

• Derneğimize dilediğiniz miktarda aylık ya da tek seferde katkıda bulunabilirsiniz,
  • Bir çocuğumuzun eğitim masraflarını üstlenerek eğitim hayatına doğrudan destek olabilirsiniz.

Vefat, düğün ya da başka vesilelerle yapılan törenlerde ”çiçek yerine bağış” da kabul edilmektedir.

Şeffaflık ilkesini benimseyen ve kamu yararına çalışan desteklediğiniz çocuğumuz hakkında size düzenli aralıklarla bilgi iletilecektir. Şefkat Eli programı konusunda ayrıntılı bilgi için dernek merkezi ile iletişime geçebilir veya etkinlikler sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Bağış yapmak veya bilgi almak için [email protected] adresinden bize ulaşabiliriniz!

İster tek seferde ister düzenli bağış yapın, kamu yararına çalışan dernek statüsündeki Çocuk Sağlığı Derneği’ne yapacağınız maddi katkı, vergi tutarınızdan indirilecektir.