hand-341459_960_720

Bağışlarınız İçin

Siz de Çocuk Sağlığı Derneği'ne maddi destek vererek her yıl olanakları kısıtlı yüzlerce çocuğun yaşamında bir umut kaynağı olabilir ya da çocuk sağlığı alanındaki araştırmalara katkıda bulunabilirsiniz.

Çocuk Sağlığı Derneği, maddi olanaksızlıklar içindeki çocukların sağlık ve eğitimlerine dolaylı ya da doğrudan katkıda bulunan kamu yararına bir kuruluştur. Derneğimizin gelirinin önemli bir bölümü, kurum ya da kişilerin yaptıkları özel bağışlardan oluşmaktadır. Vefat, düğün ya da başka vesilelerle yapılan törenlerde"çiçek yerine bağış" da kabul edilmektedir.

Derneğimize tek seferde bağış yapmanın yanı sıra, maddi zorluklar içindeki ve destek bekleyen çocuklarımıza doğrudan katkıda da bulunabilirsiniz. En az 50 TL tutarındaki düzenli aylık ödemeler ile, 1970'den beri sürdürdüğümüz Şefkat Eli programı çerçevesinde siz de bir çocuğa eğitim hayatı boyunca doğrudan destek olabilirsiniz.

Desteklediğiniz çocuğumuz hakkında size düzenli aralıklarla bilgi iletilecektir. Şefkat Eli programı konusunda ayrıntılı bilgi için Etkinlikler sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Bir fark yaratın...

Kırk sekiz yıllık deneyimimiz, “Şefkat Eli” programımızın, olanakları kısıtlı ailelerin çocuklarının güçlendirilmesinde etkili bir yöntem olduğunu kanıtlamıştır. Bugüne kadar bağışlarla kaynak yarattığımız bu programdan yararlanmış binlerce çocuğumuzun bir bölümü doktor, mühendis gibi ulaşılması güç mesleklerde, diğerleri de başka alanlarda çalışan uygar bireyler olarak hayata atılmışlardır.

Bağış yapmak veya bilgi almak için lütfen bizi arayın!

• İster tek seferde ister düzenli bağış yapın, kamu yararına çalışan dernek statüsündeki Çocuk Sağlığı Derneği'ne yapacağınız maddi katkı, vergi tutarınızdan indirilecektir.